Braţ umflarea

Limfedemul, Braţ umflarea, Picioarelor umflare, Limfedemul a picioarelor; Lymphedema Romania (Romanian)

Moderator: Senior Moderators

Braţ umflarea

Postby patoco » Sat Jul 12, 2008 5:28 pm

Braţ umflarea

Cuvinte derivate:

Edema, edem, retenţie de lichide, de reţinere a apei, umflarea bratului
Umflarea bratul, parte, umflarea, limfedemul


Engleză:Edema, Lymphedema, Lymphoedema

Braţ umflarea (Braţul Edem)

Edem este definită ca fiind pur şi simplu de extindere a efectuat un organism de o parte, în general, bratului sau piciorului, ca urmare a retenţie de lichide. Ea poate, de asemenea, efectul de piele, organe, parte, degete, picior şi chiar toes. Colectează de fluid pentru că organismul nu este capabil de a elimina excesul de lichide.

Edem poate apărea ca un rezultat de gravitate, mai ales de la picioare sau de zi într-un singur loc de prea mult timp. Apa natural devine dărâmată în dvs. Picioare şi picioare. Se poate întâmpla de la o diminuare în robinete din vene în picioare (o afecţiune numită insuficienta venoasa). Această problemă este greu de vene de sânge pentru a împinge înapoi până la inima, şi conduce la varicose vene şi acumularea unei fluid în picioare.

Anumite boli - cum ar fi insuficienţei cardiace congestive, tromboză venoasa profunda (tromboflebită) şi plămân, ficat, rinichi, tiroidă şi a bolilor - edema poate provoca sau face mai rău. Fiind gravide poate provoca edema în picioare ca uterului pune presiune pe vase de sânge în partea de jos fatã de organism.

Nu este mai puţin frecvente şi a fost experimentată de către foarte mulţi oameni. De obicei, această inflamaţie este temporară şi se duce imediat după ce stau la baza condiţie este vindecat.

În cazul în care efectele adică o anumită zonă braţ sau picior, este localizat la o edema, în cazul în care efectele asupra intregului organism, este prevăzut ca generalizat de edema.

Temporare bratul brat Edem

Această inflamaţie temporară poate fi provocată de o infecţie, Scrierea sau sunburn, insect bites, un prejudiciu la picior, cum ar fi o sprain, chirurgie, medicamente sau chiar un astfel de hormon de droguri, corticosteroizi, medicamente tensiunii arteriale, sau poate fi o reacţie alergică la care este menţionată ca angioedem. Acest lucru poate fi, de asemenea, o parte din răspunsul dvs. inflamatorie a organismului trece prin încercarea de a le proteja şi vindeca de la picior sau brat de a provoca traumatisme.

Pe termen lung Brat Edem.

Pe termen lung umflarea este denumită edema. Aceasta este, de obicei, legate de condiţiile medicale specifice. Aceste condiţii pot include diabet, insuficienţei cardiace congestive, cheag de sânge, varicose vene, rinichi eşec, insuficienţa hepatică sau o serie de probleme cardio-vasculare.

Tratamentul pentru acest termen lung este de umflare în legătură cu un tratament pentru conditia care a cauzat-o. De obicei, diuretice sunt de asemenea utilizate pentru a calma de umflături sau de reţinere a apei.

Permanente bratul Edem

**** În orice situaţie de permanenta umflarea bratului sau a piciorului, dacă este cunoscută sau de cauza necunoscuta, limfedemul de diagnostic trebuie să fie considerate ****

Există mai multe grupuri de oameni care experienţa picior sau umflarea bratului de la cauzele cunoscute, dar nu merge mai departe sau cauze necunoscute în cazul în care umflarea pot obţine de fapt, mai rău ca timpul trece.

Un grup de

Acest grup cuprinde cei care au avut leziuni, infectii, insecte bites, trauma la picior, sau surgeries reacţie la o medicaţie. Când această umflare nu merge mai departe, şi aceasta devine permanenta este denumit secundar lymphedema.

Grupul Doi

Un alt grup extrem de mari, că experienţele permanente picior sau umflarea bratului sunt de pacienţi cu cancer, oameni care sunt morbidly obeze, sau cele cu condiţia numit lipedema. Ce provoacă umflarea de a rămâne permanent limfei este că sistemul a fost atât de deteriorate că acesta nu mai poate funcţiona în mod normal în eliminarea deşeurilor de organismul de fluid.

La pacienţii cu cancer acesta este rezultatul fie de eliminare a ganglionare pentru cancer biopsia, de radiaţii de deteriorare a limfei de sistem, de la tumora sau daune / cancerului surgeries.

Aceasta este, de asemenea, denumite secundare lymphedema.

Grupul Trei

Grupul este format din trei persoane care au leg sau umflarea bratului de la aparent din motive necunoscute. Nu poate fi nici un prejudiciu, nu de cancer, nici un traumatism, dar din anumite motive, este pur şi simplu de picior umflate tot timpul.

Umflarea poate începe de la naştere, ea poate începe la pubertate, sau poate începe din a 3-a, 4 sau chiar 5a deceniu de viaţă sau, uneori, mai târziu.

Acest tip de picior sau umflarea bratului este numit primar lymphedema. Ea poate fi cauzată de un defect genetic, malformation sau de deteriorare a limfei de sistem, în timp ce în womb sau de la naştere sau face parte dintr-un alt naştere condiţia ca asemenea efecte de limfei sistem.

Aceasta este o conditie extrem de grave medicale, care trebuie să fie diagnosticată devreme, rapid şi tratată astfel încât să se evite dureroase, debilitating şi chiar viaţa în pericol complicaţii. Tratamentul nu trebuie să includă utilizarea de diuretice.

Ce este limfedemul a?

Limfedemul este definită pur şi simplu ca o acumulare de lichid în exces de proteine bogate în ţesuturile de la picior. Acumularea de lichid provoacă umflarea permanentă cauzată de un defect limfei sistem.

O estimare conservatoare este că pot exista 1.2 milioane de persoane din Statele Unite, cu o formă de lymphedema primare şi două la trei milioane de limfedemul cu secundar.

Care sunt simptomele de limfedemul?

Dacă sunteţi o persoană cu grad de risc pentru limfedemul există semne de avertizare ar trebui să fie conştienţi de. Dacă vă confruntaţi cu oricare sau mai multe dintre aceste simptome, ar trebui să facă imediat medicul dumneavoastră conştienţi de ele.

1.) Inexplicabilă aching, jigneste sau durere la nivelul mâinilor sau a piciorului.

2.) Traiti "fleeting limfedemul." Aceasta este în cazul în care mai swell de zi cu zi, chiar uşor, apoi reveni la normal. Acesta poate fi un precursor pentru a completa umflată lymphedema braţ sau picior lymphedema

3.) Localizate umflarea orice zona. Uneori limfedemul poate începe ca o umflare în domeniu, de exemplu, parte, sau între cot si mana. Aceasta este o indicaţie de la începutul limfatic funcţionarea defectuoasă.

4.) Orice inflamaţie, roşeaţă sau infecţie.

5.) Este posibil să întâlniţi un sentiment de etanşeităţii, greutate sau de slăbiciune a mâinilor sau a piciorului.

Limfedemul Cum este tratat?

De tratament de azi este de preferat decongestive terapie. Formele de terapie sunt complete de terapie decongestive (CDT) sau manual de drenaj limfatic (MLD), există variances, dar cele mai multe implica aceste două tipuri de tratament.

Este o formă de terapie de masaj picior în cazul în care este foarte uşor să massaged muta efectiv de fluid de pe picior şi într-o zonă unde limfei sistem încă în mod normal funcţii.

Cu aceste tratamente de masaj, umflare, este redusă şi apoi pacientul este echipat cu o pre-personalizat de măsurat presiunea industriei confecţiilor pentru a pastra umflare în jos şi / sau de a folosi este predat de compresie mister pentru a menţine picior dimensiune.

Lymphedema nu are nici o astfel de cura de tratament se concentrează pe reducerea simptomelor. Tratamentul a variat de la practic nici un tratament pentru o intervenţie chirurgicală, dar există diferite metode practice de a face cu conditia, inclusiv la altitudinea de zi cu zi (in primul an numai), îmbrăcăminte de compresie (nu mai mare de 20-30 mm Hg), anumite tipuri de masaj şi exerciţii, dispozitive pneumatice de compresie (controversate), şi în alte tipuri de terapie fizică. Experţii de asemenea, recomandăm păstrarea afectate de zi cu zi curată, uscată şi lubricated.

Care sunt unele dintre complicaţii ale limfedemul?

1. Numar infectii, cum ar fi celulita, lymphangitis, erysipelas. Acest lucru se datorează nu numai la o mare acumulare de lichid, dar este bine documentate care lymphodemous limbs sunt localizate immunodeficient.

2. De golire că rănile de scurgere lymphorrea care este foarte caustice pentru a pielii din jurul ţesutului şi acţionează ca un port de intrare pentru infecţii.

3. Cresterea durere ca un rezultat de compresie de nervi de obicei cauzate de dezvoltarea şi creşterea nivelului de fibroza construi de fluide.

4. Pierderea Func cauzată de umflarea şi modificări de zi cu zi.

5. Depresie - psihologica copiii, ca urmare a disfigurement şi debilitating efect de lymphedema.

6. Deep venoase tromboză din nou ca rezultat al presiunii de umflare si fibroza împotriva sistemului vascular. De asemenea, se poate intampla ca un rezultat de celulită, infecţii şi lymphangitis.

7. Sepsis, Gangrene sunt posibilitatile ca rezultat al infecţiilor.

8. Posibile amputation de zi cu zi.

9. Pleural effusions pot rezulta în cazul în care lymphatics în abdomen sau piept sunt copleşiţi de a goli pulmonar cavitate de fluide.

10. Complicatii cutanate, cum ar fi divizare, plaques, sensibilitate la ciuperci şi infecţii bacteriene.

11. Cronic localizat inflamatiile.

Limfedemul Pot fi vindecat?

Nu, în prezent nu există nici o cura pentru lymphedema. Dar ea poate fi tratată şi gestionate şi de cele mai multe complicaţii pot fi evitate. Viata cu lymphedema pot fi încă active şi depline, cu buna de tratament, pacientul educaţie, stil de viaţă şi de pacient adaptare.

Pentru informaţii privind limfedemul, vă rugăm să vizitaţi-ne pagina de start:

Lymphedema People

http://www.lymphedemapeople.com

(c) Copyright 2005, Pat O'Connor şi Lymphedema People. Folosiţi aceste informaţii pentru a educaţionale scop este permisă şi încurajată. Acesta trebuie să fie disponibil gratuit şi fără taxă şi care nu sunt utilizate pentru renumeration financiare sau de câştig. Vă rugăm să includeţi o confirmare pentru a autorului şi un link către Lymphedema People.

Umflarea Edem

Alternativ nume

Edema; Anasarca

Definitie

Edem implică extinderea de organe, piele, organism sau de alte structuri cauzate de buildup excesiv de lichid în ţesuturi. Buildup Acest lucru poate duce la o creştere rapidă în greutate, pe o perioadă scurtă de timp (zile, pentru a săptămâni).

Edem poate apărea pe tot corpul (generalizat) sau poate fi limitată la o anumită parte a corpului (localizat).

A se vedea şi:

Ankle, picioare, şi umflarea piciorului
Angioedem
Umflarea gingiilor
Umflarea glandelor
Tumefiere faciala
Edem la nivelul abdomenului
Breast extindere
Scrotal umflarea
Mixt umflarea

Consideraţii

Uşor edema din partea de jos a picioarelor se produce frecvent în vara calda luni, mai ales în cazul în care o persoană a fost în picioare sau de mers pe jos foarte mult.

Generalizate umflarea, sau masive edema (numit de asemenea, anasarca), este o comună în semn de persoane grav bolnav. Deşi uşoară edema poate fi dificil de a detecta, în special, o persoană supraponderali, masivi edema este foarte evident. Edema poate indica o cronică şi progresivă medicale de boală.

Edema în general, poate fi descrisă în două moduri:

Pitting edema - Când apăsaţi pe un deget împotriva unui umflate zonă timp de 5 secunde, apoi scoateţi-l rapid, o indentare este lăsată, care umple încet.
Nonpitting edema - Când apăsaţi pe un deget împotriva unui umflate zonă timp de 5 secunde, apoi scoateţi-l rapid, nu este de indentare stânga în piele.

Cauze comune

Prea multa sare sau aportul de sodiu
Burns
Sunburn
Prea puţine albumina din sânge (hypoalbuminemia)
Malnutrition
Sarcina
Droguri
Androgen anabolic şi corticosteroizi
Antihypertensives
Corticosteroizi, cum ar fi prednisone (provoacă retenţie de sodiu)
Estrogens
Nonsteroidal anti-inflamatorii de droguri (vezi AINS)
Blocantele canalelor de calciu
Nephrotic syndrome
Glomerulonefrită acută
Boli cronice ale rinichilor
Insuficienţă cardiacă
Insuficienţă hepatică de la cirrhosis
Tiroidă bolii

De îngrijire la domiciliu

Urmaţi tratamentul prescris pentru a trata cauza de baza de umflare. Discutaţi cu furnizorul dvs. de îngrijire a sănătăţii de opţiuni pentru a preveni defalcare piele (pentru edema cronice), cum ar fi o reducere a presiunii-saltea, o perna lana de miel, sau un inel flotation.

Menţinerea activităţilor de zi cu zi. Când intind pe el, păstraţi limbs de mai sus de nivelul inimii, dacă este posibil, pentru a facilita drenaj. Nu face acest lucru, dacă dificultăţi de respiraţie rezultatele - vezi-vă medicului dumneavoastră în loc.

Redus de sodiu (sare) in dieta poate fi recomandat.

Sunaţi-vă furnizorul de îngrijire a sănătăţii, dacă

Dacă observaţi orice inexplicabilă umflare, contactaţi-vă furnizorul de îngrijire a sănătăţii.

Ce să vă aşteptaţi la îngrijiri medicale ale furnizorului de birou

Cu excepţia situaţiilor de urgenţă (cum ar fi insuficienţă cardiacă sau congestie pulmonară), furnizorul dvs. de îngrijire a sănătăţii va obţine dvs. istoric medical şi va efectua o examinare fizica.

Istoric medical întrebări documentare umflare în detaliu poate include următoarele:

Timp de model
Când v-au fost prima acest anunţ?
Este prezent tot timpul?
Does it a vin şi se duc?

Calitate
Cât de mult umflarea este acolo?
Când poke zona cu un deget, face dent rămâne?

Locaţie
Este general sau într-o anumită zonă (localizat)?
Dacă umflare este într-o anumită zonă, ceea ce este acea zona?

Alt
Ce pare să facă mai bine de umflare?
Ce pare să facă umflarea mai rău?
Ce alte simptome sunt, de asemenea, prezenţi?

Testele de diagnostic care pot fi efectuate includ următoarele:

Albumina niveluri
ECG
Echocardiography
Ser electrolitice teste
Urinalysis
X-rays
Testelor funcţiei hepatice
Rinichi testelor funcţionale

Tratamentul poate include fluid şi restricţie de sodiu, diuretice, apa sau pastile. Dvs. de aportul de lichid şi de ieşire ar trebui să fie monitorizate, iar tu ar trebui să fie cântărite zilnic.

Evitaţi alcoolul, dacă boli hepatice (cum ar fi hepatita sau cirrhosis) este cauza problemei. Vasculare sprijin hose pot fi sfătuiţi.

Acum se poate traduce in fiecare pagina a site-ului nostru cu ajutorul Google traducător găsit pe pagina de pornire:

Lymphedema People

http://www.lymphedemapeople.com

Pat O'Connor
Fondator si administrator executiv
User avatar
patoco
Site Admin
 
Posts: 2175
Joined: Thu Jun 08, 2006 9:07 pm

Return to Limfedemul

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron